Plafonddienst_02-Aanpak

Ervaring

Hoewel je ons misschien nog maar net kent, zijn wij een juridisch dienstverlener met meer dan 50 jaar ervaring in bijna alle rechtsgebieden. Onze collega’s zitten al jaren in het vak en hebben zo'n beetje alle soorten zaken wel een keer voorbij zien komen.

Ons_verhaal02-Vernieuwend

Vernieuwend

Mensen met een juridisch probleem hebben al zoveel aan hun hoofd. En de wirwar die de markt voor advocatuur is, maakt het er niet beter op. Gevolg? Nog grotere onzekerheid.

Wij maken het recht toegankelijk op een nieuwe manier. Door online een betaalbare en betrouwbare oplossing te bieden. We volgen legal tech innovatie op de voet om de dienstverlening voor onze klanten nog verder te verbeteren. Zo zetten we de nieuwe norm.

Plafonddienst_03-Cultuur

Aanpak

Onze aanpak kent een aantal vaste onderdelen:

  • Juridische hulp in vier stappen tegen vaste prijzen. Door slimme data-analyse voorspellen wij de duur en de kosten van een zaak. Vast is dus ook écht vast (inclusief griffiekosten, externe kosten etc.);
  • Een online dossier waarmee de klant 24/7 de status kan volgen, met ons kan communiceren en zelf actief kan bijdragen aan de voortgang;
  • Ons persoonlijke contact maakt echt het verschil voor onze klanten. Met onze deskundigheid en persoonlijke aandacht zorgen we ervoor dat ze hun situatie snel weer meester worden.
f7b8fa21-4045-4540-9d35-3c44d19b07d0_(1)

Cultuur

Wij geloven dat we met Brandmeester het recht toegankelijk kunnen maken. Daar leveren we dagelijks een bijdrage aan.

Brandmeesters zijn nieuwsgierig, open en onderzoekend. We zijn fair naar onze klanten en collega’s en geven duidelijk aan waar onze juridische en persoonlijke grenzen liggen. Brandmeester kent een informele cultuur en biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

vrijheid 1150x980notext

Verder leren

Een best place to work word je niet zomaar. Dat kan alleen als alle Brandmeester medewerkers zich constant blijven ontwikkelen en verbeteren. Daarom hebben we een opleidingsprogramma ontwikkeld dat precies past bij jouw werkervaring.

Heb je net je opleiding afgerond en heb je al wat werkervaring? Dan start je bij ons in het juniorentraject. Na drie jaar ben je dan in principe klaar om als volwaardig jurist aan de slag te gaan.

Heb je al wat meer ervaring? Dan volg je een programma afgestemd op jouw kennis en vaardigheden. Je verdiept je verder in een bepaald rechtsgebied en geeft intern en extern trainingen. Ook publiceer je in vakbladen en schrijf je blogs voor onze site.

Ook bieden we bij Brandmeester cursussen en trainingen aan. Alles wat maar nodig is om je kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen.