Plafonddienst_02-Aanpak

Ervaring

Hoewel je ons misschien nog niet kent, zijn wij een juridisch dienstverlener met meer dan 50 jaar ervaring, in bijna alle rechtsgebieden.

Brandmeester is ontstaan uit de Stichting SRK Rechtsbijstand. Onze collega’s zitten al jaren in het vak en hebben alle soorten zaken wel zo’n beetje voorbij zien komen.

Plafonddienst_02-Distuptief

Disruptief

Mensen met een juridisch probleem hebben al genoeg aan hun hoofd. Maar de wirwar die de markt voor advocatuur is, maakt het er niet beter op. Gevolg? Nog grotere onzekerheid.

Wij maken het recht toegankelijk op een nieuwe manier. Door een betaalbare en betrouwbare oplossing te bieden. We volgen legal tech innovatie op de voet om de dienstverlening voor onze klanten verder te verbeteren. Zo zetten we de nieuwe norm.

Plafonddienst_03-Cultuur

Aanpak

  • Juridische hulp in vier stappen tegen vaste prijzen. Door slimme data-analyse voorspellen wij de duur en kosten van een zaak. Vast is dus ook écht vast (inclusief griffiekosten, externe kosten etc.).
  • Een online dossier waarin de klant 24/7 de status kan volgen, met ons kan communiceren en zelf actief kan bijdragen aan de voortgang.
  • Persoonlijk contact met onze klanten maakt het verschil. Vakbekwaam en met empathisch vermogen zorgen we dat zij hun situatie weer meester worden!
Plafonddienst_03-cultuur2

Cultuur

We geloven dat we met Brandmeester het recht toegankelijk maken en dat is waar wij een bijdrage aan willen leveren.

Brandmeesters zijn nieuwsgierig, open en onderzoekend. We zijn fair naar de klant en collega’s en geven duidelijk aan waar de juridische en onze persoonlijke grenzen liggen. Brandmeester kent een informele cultuur en biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.